Etusivu >> Sivistystoimen palvelut >> Aamu- ja iltapäivätoimintapalvelut
Tulosta sivu

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

 

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnalla tarkoitetaan kunnan järjestämää perusopetuslain 8a luvun mukaista lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa. Toimintaa tarjotaan KAIKILLE ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisopetukseen otetuille oppilaille.

 

Toiminnan lähtökohtana on turvallisen kasvuympäristön tarjoaminen lapselle ennen ja jälkeen koulupäivän. Tarkoituksena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä, luoda perustaa hyville vapaa-ajanviettotavoille ja auttaa perheitä kasvatustehtävän toteuttamisessa.

 

Sallan kunta järjestää tätä toimintaa Koulukeskuksessa osoitteessa Kuusamontie 65, aamupäivätoimintaa järjestetään tarpeen mukaan ja iltapäivätoimintaa joka koulupäivä klo 16.30 asti. Aamulla oppilaille tarjotaan aamupala ja iltapäivällä välipala.

 

Koululautakunta on kokouksessaan 28.5.2008 vahvistanut toiminnalle kiinteän 50 eur kuukausimaksun. Yksittäisen toimintapäivän hinta akuutissa tarpeessa on 5 eur.

 

Aamu- ja/tai iltapäivätoiminnasta tarkempia tietoja voitte kysyä aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattorilta, Jenni Tervolta (040 595 3430).

 

TERVETULOA MUKAAN AIPPARIIN!

 

Tässä on linkki yhteenvetoon, josta näkyy valtakunnallisen seurannan keskeiset tulokset ja vertailu oman kunnan huoltajien antamiin tuloksiin.


 

 

 

 

© Sallan kunta Nettitaivas Oy