Tulosta sivu

Sallan kirjasto

 

Sallan kirjasto on rakennettu vuonna 1993. Ulkoasultaan kirjasto noudattelee avattua kirjaa,

ja on tiloiltaan viihtyisä ja toimiva.

 

Sallan kirjasto on osa Lapin kirjasto -järjestelmää, mikä mahdollistaa mm. Rekku-kirjakuljetuksen kautta aineistojen vaivattoman lainaamisen mistä tahansa Lapin kirjastosta.

 

Aineiston haku

Sallan kirjasto kuuluu Lapin kirjasto-ryhmään ja voit selata Internetin kautta Lapin kirjastojen aineistorekisteriä. Pyytämällä kirjastosta kirjastokorttiiisi salasanan voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja tarkistaa omia lainaustietoja Internetissä osoitteessa Lapin kirjasto.

 

Kirjastoauto

Kirjastoauto Lukutokka kulkee vuoroviikoin Pohjois- ja Etelä-Sallan alueella. Autossa oleva aineisto on vapaasti lainattavissa ja autoon voi tilata kirjastossa olevaa aineistoa. Lainaamasi kirjat voit palauttaa niin kirjastoautoon kuin Sallan kirjastoonkin.

 

Lehtilukusali

Kirjastossa on kaunis lehtilukusali, jonne tilattuja lehtiä voi uusinta numeroa lukuun ottamatta lainata. Lehtilukusalista löytyy noin sata lehteä sekä informaatiota koulutuspalveluista, Sallan kunnan eri toimielinten pöytäkirjoja ja tietoa matkailijalle. Lastenlehdet löytyvät lastenosastolta ja nuortenlehdet nuoriso-osastolta. Lehtilukusali on asiakkaiden aktiivisessa käytössä.

 

Lehtilukusalissa myös kaamosaikana kirkasvalolamppu, jonka tarkoituksena on häätää kaamosväsymystä.

 

Internet-palvelut

Kirjastossamme on kolme asiakkaiden käytössä olevaa tietokonetta Internet-yhteyksin. Myös tulostus- ja kopiointipalvelut ovat tarvittaessa asiakkaiden käytettävissä. Meillä on myös langaton Internet, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus päästä Internetiin omalla verkkolaitteella.

 

Oppimistila

Tiedoksi opiskelijoille ja muille oppimistilan tarvitsijoille: kirjaston oppimistilassa voitte käyttää Internetiä ja tehdä kirjallisia töitänne. Käytössänne on tietokone ja tulostin.

 

Hierontatuoli

 

 

 

Aineiston haku ja omat lainat


Kirjautumiseen tarvitset verkkokirjastotunnukset -
saat ne kirjastostasi! 

  

Kirjaston käyttösäännöt

 

 Kuvagalleria kirjastosta. Klikkaamalla

 kuvaa saat sen suuremmaksi.

 

 
 

 

       

 

 

© Sallan kunta Nettitaivas Oy