Tulosta sivu

Sallan kansalaisopiston toiminta lv. 2017 - 2018

 

Syyslukukausi 1.8. - 31.12.2017 Syysloma vk 42
Kevätlukukausi 9.1. - 31.7.2018 Hiihtoloma vk 10
Tuntiopetus - Syksy 2017 18.9. – 17.12. Joululoma 11.12.2017 - 7.1.2018
Tuntiopetus - Kevät 2018 8.1. – 22.4.2018 Käden taitojen näyttely 23. - 27.4. Vapaa-aikatalo Sallansuu
Kurkistusviikko opintopiireihin vk 41 (9. - 15.10.)

Tuo ystävä mukaan tutustumaan kurssille! 

Sallan kansalaisopiston toiminta on laajaa ja erilaisia kursseja tarjotaan kaikenikäisille kuntalaisille. Kansalaisopistossa voi opiskella esimerkiksi kieliä, liikuntaa, teatteria, musiikkia, kuvataiteita, kädentaitoja sekä hankkia täydennyskoulutusta.

 

Kansalaisopiston kurssien ikärajoista päättää opettaja. Opiston opetusohjelmassa huomioidaan kuntalaisten toiveet, ajankohtaiset koulutustarpeet ja kunnan kehittämisen painopisteet.

 

Kurssitoiveesi voit jättää sähköisellä lomakkeella tai opiston toimistoon.

 

Kurssille ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet täällä.

 

Opintomaksut

Opintomaksut ovat kurssikohtaiset ja ne on merkitty opinto-ohjlemaan kunkin opintopiirin kohdalle. Maksun suuruus määräytyy kurssista aiheutuvien kustannusten perusteella ja tuntimäärästä. Pääsääntöisesti kurssimaksu on 2 eur/oppitunti ja 2,5 eur/oppitunti kahden opettajan ryhmässä. Yksitystuntien kurssimaksu on 5 eur/oppitunti. Liikuntakeskuksen kurssit sekä allasjumpat ovat arvokkaampia mm. tilakustannuksista johtuen.

 

Kurssimaksut suoritetaan suoraan opettajalle viimeistään kolmannella kokoontumiskerralla. Syksyn kurssit ja kevään kurssit maksetaan erikseen ja pääsääntöisesti niille myös ilmoittaudutaan erikseen.

 

Jos ilmoittautumista ei peruuteta ennen kurssin alkamista, laskutamme 50% kurssin hinnasta. Opintomaksuja ei palauteta eikä puoliteta.

 

Oppimateriaali
Oppikirjat ja muun henkilökohtaisen oppimateriaalin sekä työvälineet opiskelijat kustantavat itse. Matkoja ei korvata opiskelijoille.

 

Todistukset

Jokainen opiskelija saa pyytäessään opiskelustaan maksuttoman todistuksen. Uusituista todistuksista perimme kunnan asettamat maksut.

 

Tenttipalvelut

Opisto järjestää valvottuja tenttitilaisuuksia eri oppilaitosten opiskelijoille. Voit kysellä tentinsiirtomahdollisuuksista opiston rehtorilta.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
© Sallan kunta Nettitaivas Oy