Tulosta sivu

 

 

Ajankohtaista

 

Vanhan ajan joulun tunnelmaa museolla!

Joulukuussa museolla tapahtuu. Museokauppaan saapuvat jouluiset lahjaideat ja herkut - kahvilasta saat maukkaita paikallisia joulutorttuja. Museolla järjestetään yleisöopastuksia: kaksi suomeksi (12.12. klo 13 ja 19.12. klo 12) sekä yksi englanniksi (13.12. klo 11). Rajakievarilla pääsee myyjäistunnelmaan kolmena päivänä. Museon joulukuu huipentuu Joulun tunnelmaa -tapahtumaan, jossa kaikkien joulukiireiden keskellä on mahdollisuus rauhoittua ja nauttia hetki kulttuurista. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta!

 

Muista myös Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museon Facebook-sivun joulukalenteri joka maanantai!

 

 

Uusi vaihtuva näyttely Kiskojen kertomaa - historiaa Sallan radalta on avautunut! Vaihtuva näyttely kertoo Sallan radan rakentamisesta, ammateista rautateillä sekä Jäämeren rata -hankkeesta. Tule oppimaan, mitä tekee ratavartija tai miksi sanotaan, että Sallan rataa liikennöitiin ennen kuin se oli valmis - jätä myös mielipiteesi äänestykseen Jäämeren radasta!

 

 

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT

 

5.12. avoinna klo 10-16

6.12. itsenäisyyspäivä, suljettu

25.-26.12. joulu, suljettu

1.1. uusi vuosi, suljettu

          

 

OP:n asiakasomistajakierrokset 2018
 

Yhteistyö Sallan Osuuspankin kanssa jatkuu! Sallan Osuuspankki tarjoaa asiakasomistajilleen vuonna 2018 ilmaisen tutustumisen Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museoon. Ilmaisen pääsylipun voi noutaa Sallan Osuuspankin konttorista. Museo järjestää asiakasomistajille opastetun kierroksen joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 10:00.

 

 

 

    

 

 

 

 

 

© Sallan kunta Nettitaivas Oy